Jag har aldrig väntat på nått

Jag vill bara sjunka ner till den låga nivån som ni ligger på, har lust att lägga mig och skrika ut allt du faktiskt borde skämmas över, och då är det inte något om hur du lever, eller riktigt hur du lever ditt liv, utan hur du behandlar människor, om hur du på riktigt höjer överklassen och spottar på dem andra, hur du behandlar dina "bästavänner" som du snackar skit om.

Men jag vill inte vara sån, vill alltid vara en sån person som vänner vet att dom kan lita på, utan att jag dömer eller skickar vidare. Det är så jävla patetiskt.

Jag vill inte säga att jag är bättre än dig, för jag är inte bättre än någon, men jag kan iallafall säga att vi lever på olika nivåer.

Låt mig fria min själ.

Nä, jag klarar inte av att vara hästledig mer än en vecka, så nu har jag fråga när jag ska komma och rida, ska dock bara göra det två ggr i veckan, det känns tillräckligt.

Hoppas att jag gör rätt val nu.

Så tag din chans, men fort, innan den flyr bort.

Tänk på att man kan må lika bra som dåligt, fatta vad lycklig man kan bli!

Jag behöver inte någon förutom nån som vet vart jag ska.

Ont i magen, har haft en fett bra dag, men varje gång jag är ensam mår jag så dåligt, vill bah bryta ihop. Men jag har världens bästa vänner, jag älskar er, ni vet vilka ni är, vad skulle jag gjort utan er?

Allt går upp för mig när solen går ner.

Äter inte och sover inte som jag brukar längre. Vafan händer? allt är så oregelbundet. Alt är så konstigt, jag är inte depp, men vad fan är livet? Hade världens skumaste dröm, om att mitt liv gick ut på att gå runt och runt, på samma gata, inget annat hände. Jag bara gick, på gatan, som ett hamsterhjul. Tänkte alltid att, "jag måste vakna, MÅSTE VAKNA!" Men det gick inte, sen gick det upp för mig att, detta kanske är livet?

Sen började jag tänka på Danny, fanns han på riktigt, eller var han bara ett minne? Mitt pumpade av smärta, och jag har aldrig haft så ont, aldrig haft så ont, i drömmen var det som att hjärtat gick utanför min hud, som en tecknad film, och vet ni var det värsta var? Att jag inte sov. Jag bara försvann, i mina tankar. De var så underligt, varför händer sånt?

..Jag kanske ska börja äta.

Vad skulle bli sagt, om väggar kunde tala?

Saknar liv.

Varför tjatar du, måste vakna nu.

Jag har så många hatare att jag inte längre kan räkna dem på mina två händer. Varför? Jo, det är så att dom inte gillar min stil, och vemfan gillar sin egen stil? Vad är ens egen egen stil? Har alla den?

Du hatar mig, tror att det kommer bli krig, men jag är ledsen, jag orkar inte hata någon, orkar inte bry mig.

Varför hata dig, du är min fucking bror. (Aleks, tystas ner)



Underbart är kort, alldeles för kort.

Dag, ska man säga två, som hästledig? Eller snarare hästlös? Dock känns det inte så mycket nu, kanske inte så konstigt eftersom att jag faktiskt var ledig, på slutet allt för ofta. De brukar kännas konstigt efter en vecka, och efter två veckor från stallet brukar jag be om att få åka ut och bara pussa på min fina häst. That's right, he's still mine, bara 1000 mil bort.

Så alla mina nära och kära, jag är djupt ledsen om jag är jobbig, deppig, överdrivet tyst, inte skrattar när jag ska eller whatever. För, jag har inte förlorat en ägodel, absolut inte, jag bryr mig inte om pengar på det sättet, (ända anledningen till att jag vill ha pengar är för att betala mina räkningar och ibland äta ute eller köpa nödvändiga ting) jag har "förlorat" min bästavän. Eller kanske inte förlorat, fel ord, jag har slitits bort från honom.

Idag har jag varit med min bror och T, och jag kan säga att dem har gjort att jag har tänkt på andra saker hela dagen, bra saker. Broshan bjöd oss på både middag och bio, han förstod verkligen hur ledsen jag var. Tacka för det.

Kanske detta blir en intressant blogg tillslut? En blogg om My Kentsdotter, som slets från, inte bara hästlivet utan även sin bästavän. Följ hennes kamp, dag till dag. HAH.

Vill inte längre, kan inte längre.

Har precis gått upp, har sovit till och från, funderar på att lägga mig där igen,men mina drömmar vill inte ge mig frid, utan där är jag den onde också. Där har jag gjort allt fel.

Jag vet att det jag gjorde va de bästa, för båda, men jag trodde att jag skulle kunna packa ner hästlivet en kartong i taget. Istället fick jag packa ner allt på en gång, som att dra av ett plåster. Grät hela dagen, slutade konstig nog gråta när jag såg Julia och Danny, men de började igen när jag kom hem.

Min bror förstår mig. Men idag var jag hemma från skolan, orkar inte tänka, Har sån ångest att jag ligger och svettas.

Jag trodde att jag skulle klara av att gå upp, göra ngt, min bror frågade om jag ville gå på bio, jag tackade ja, men tror inte jag orkar. Imorse fick jag 2 hatsms och 2 missade samtal. Jag ringde mamma, berättade, men hon vände på hela situationen och sa att det, trots allt var mitt fel. Då gick det för långt, la på, började gråta och somnade. Men alla var somsagt emot mig där med.

Orkar inte sova längre, orkar inte äta, försökte äta lite choklad, för att bli lite glad, men det gick inte så bra. Det är inte så att jag inte är glad, jag vill må bra, men idag klarar jag inte det. Men om någon skulle komma hit skulle jag såklart le. Jag vill inte deppa ner mig, men mitt hjärta är skadat.

Vill skriva mer, men jag är levande död. Som om jag ligger i koma med ögonen öppna.
 
http://www.youtube.com/watch?v=RtIlg3_cTWo

Vart tog du vägen, du missar allting som går att se i denna världen.

Vill vara sur, hata allt, inte bry mig alls och bara gå vidare.

Det går inte, jag är en person med alldeles för mycket känslor, så det slutade med att jag sitter här, på mitt golv, gråtandes med en Ben n' Jerry i handen. Kanske inte det kaxigaste jag har gjort.

Jag kollade en gång på en pjäs, som spelades på peace and love förra året, kände igen mig lite grann, men speciellt idag, för en kille berättade om att alla människor har en bägare, som fylldes med en droppe varje gång någon skällde på än, eller gick på ens tår om man säger så, och jag känner att jag är en droppe från att bägaren ska rinna över. Jag behöver få ut allt. Har lust att bara ställa mig och skrika på någon, som förtjänar det att, fan, varför tittar du ner på mig? Jag kanske inte är så jävla fattig längre, och jag kanske har nya fräscha kläder, och jag har en häst, fin lägenhet, bra broder, men du har fan inte gått i mina skor och du vet inte vad jag gått igenom för att komma hit.

Inte för att folk inte varit med om värre, men är så jävla trött på att folk dömer, utan att veta ett skit. om jag skulle berättat mina historier kanske du skulle hålla käften, visa lite fucking medkänsla och mena på att " jag visste inte att det var så," NEJ DET VISSTE DU INTE FÖR DU VET INTE ETT SKIT OM MIG. Hur ska du veta vem jag är, när inte ens jag vet det?

Tankarna cirkulerar och jag har ingen aning om vad jag snackar om längre, eller vad som händer, vet bara att det inte är bra.


Baby jag är din, tills du inte längre orkar vara min.

Jag har inte känt som jag känner nu på väldigt länge, och jag är glad över det. För jag har så ont i magen, är så tung i huvudet och ångesten har inte varit så här stor sen jag var i den där perioden.

Det är inte bara diskussionen jag haft om min dåtid som gör att jag mår som jag mår, utan även det att jag inte klarar av att vara i stallet längre, jag vill vara där, jag vill rida, vill ge Danny kärlek, men det är så otroligt svårt när man känner att alla tittar på en. "Jahapp, där är den oansvariga tonåringen" Och jag vet, JAG VET, att det är mycket ansvar med en häst, jag har hållit på med detta i hela mitt liv. Men det är inte lätt när människor inte ger än en chans, utan redan har förutbestämt att jag inte ska räcka till.

Nu är det inte så att jag vill att folk ska tycka att det är synd om mig, tänka att "hon är bara sexton år." Det är jag, men ålder är bara en siffra, det ända som gör mig mindre kapabel till vuxenlivet är för att jag inte får ett jobb, pluggar och faktiskt inte har en bil.

När jag åkte till stallet idag, var mormor med mig, jag vägrade att åka utan henne, nu för tiden åker jag inte ensam, om det inte är sent och ingen jävel är ute, men jag vågar inte ta den risken. När jag kom fram behövde jag mormors lugnande ord, och hon sa till mig att, "Andas djupt, det går bra, jag är här" Så jag gjorde som hon sa.

Jag är extremt konflikträdd, inte för att jag vill vara det, men när det är fyra tanter i stallet, som man alla har småkonflikter med, lir jag panikslagen. Så jag skyndade mig, nästan sprang och gjorde allt som behövdes göras. Hann inte säga hej till Danny, tänkte inte på det. Jag var / är för självupptagen.

Det är inte det att jag inte vill, det är det att jag inte vågar. fanfanfan vad töntig du är My. Nu är allt, precis som det var då, när jag bodde på landet och det var alltid en klump i både hjärta och mage. jagvillinte.


Du blir förlåten nu, men du har dödat din respekt.

Hatet gör mig starkare, men nu är jag så stark att jag vill göra sönder någonting.


Tala är silver men tiga är guld

Jag vet inte hur det var för 50 år, och absolut inte hur de var för ca 100 år sen, men jag hoppas fan att människorna inte var likadana som dagens människor.

Det värsta med människor är deras ego. Hur de kan tänka så mycket på sig själva, känner de aldrig någonsin skuld? Eller tänker de att man "förtjänar att göra något för sig själv, man kan ju inte hjälpa andra hela tiden!"

Sen är de ju klart att man ska göra saker för sig själv, och kanske inte ta en kula för alla jämt, det klarar ju ingen människa av. Men vissa saker, kanske man kan hjälpa till med ibland? Någonting, som kanske inte är så värdefullt för dig, kan betyda allt för någon annan, tänk på det.

Men vem är jag att snacka, en sextonårig brud från Stockholm, även jag är människa.

Kommer ändå aldrig få tillräcklig sömn..

.. Så det är lika bra att jag börjar skriva av mig på något jag började på för flera timmar sen, men min kära bror ville ha den istället, så jag gav den till honom innan jag skickade iväg blogginlägget. Kalla mig idiotisk, vilket han skulle gjort om han vetat om de hela, men jag gör det i tecken på respekt, även fast han inte ser det så gör jag det.

Men, det är inte det jag har hållit inne ett tag nu, utan det handlar om dåtiden. Dåtiden är något jag inte längre ofta tänker på, men när det väl händer brukar tankarna skena iväg, alltid till samma datum, alltid till samma år, och alltid samma lägenhet.

Året är 2002 då min pappa dog, i oktober. Har alltid undrat vad det var som egentligen hände, vem sa de där lilla extra som gjorde att allting spårade ur? Vad diskuterades det om? Egentligen är det onödigt, inget av det spelar någon roll, och det är inte som att jag vill ha svar på mina frågor, jag är bara nyfiken, för jag är ju trots allt människa.

Kent brukade alltid säga att "Det är alltid mest synd om gärningsmannen, och inte om offren" Och om man tänker på saken blir det så otroligt logiskt.

Ett offer får nästan alltid mest uppmärksamhet, människor kommer från överallt och välkomnar en med öppna ärmar, kramar om dem och säger att, "Det kommer ordna sig". Vänner och familj står alltid nära till hands, media tar över och även dom visar sitt fulla stöd, hjälp kommer från höger och vänster för att få denna människa att må bra, gå vidare. Glömma. Gömma.

Men det är inte lika lätt för gärningsmannen. Det är KLART att man ska straffa en människa om personen har begått ett brott, absolut. Men efter, vad händer då? Efter fängelset, eller bötern, efter alla hårda ord som kommer emot än, efter vänner och familjens ledsna blickar, efter den där dagen, då man äntligen är fri, är man bara det fysiskt.

Människor kommer fortfarande att fundera på varför personen gjorde som den gjorde, människor, inte alla såklart, men vissa, kommer fortfarande ge dig den där konstiga blicken. Människor kommer att se gärningsmannen som en helt annan person, och även om allt mellan gärningsmannen och dens föräldrar inte förändras kommer tankarna alltid finnas där. Det spelar ingen roll hur mycket gärningsmannen ångrar sig, spelar ingen roll hur mycket personen gråter, spelar ingen roll hur mycket personen lider inombords och förstör sig själv i hopp om att bli förlåten, för rampljuset kommer alltid att vara på offret.

När min mamma berättade min fars ord blev allting så ljust, och det gav mig ångest. Det fick mig att tänka vem jag egentligen var som person, att jag bara såg hur dåligt jag och MIN familj mådde efter detta. Vad jag har sagt till mina kompisar, och på vilket sätt jag målat upp min farbror.

Jag är fortfarande ledsen över vad som hänt, absolut, men det gav mig en helt annan syn på livet.


Har alltid varit bäst på att prioritera fel.

Hovslagare: 800kr
Frisör: Över 500 kr säkert
Hårfärg: 70 kr
Synoptik: 2000 kr.
Saldo: 200 kr

Jag har verkligen inte råd att leva nu. Får inte mitt studiebidrag på ett tag heller, så jag har ingen aning om hur jag ska göra. Mormor vill inte att jag ska ta hennes pengar, vilket är förståligt, men mamma har inte gett mig numret till bruden som EVENTUELLT har jobb till mig. Så jag ligger här och hoppas på att jag får det.

Det finns hatare som säger att man inte kan leva på hoppet, att man måste kämpa sig upp. MEN HUR FAN KÄMPAR MIG SIG UPP EGENTLIGEN?! Vad är att kämpa för något, jag har alltid undrat det. Vissa säger att jag "har kämpat med hästen" Nej. Jag har åkt till min häst i alla väder för jag har inget annat alternativ, han måste få sin mat och sitt vatten, annars är det kört. Hur ska jag göra för att kämpa med att få jobb? Ska jag åka till chefen och visa vad jag går för, eller?

Jag skulle gärna kämpa för någonting, jag fattar bara inte hur man gör. Hääääh.


Dom gjorde rätt med att kalla mig för galen

Vi kan börja prata när vi inte längre orkar slåss,
men då får du vänta länge, har så mycket ilska som vill komma loss.
Jag har tränat på min styrka och kondition, så jag kommer aldrig tröttna,
för jag har hettan i mitt luffarblod.

Har soldater i familjen, krigare runt om mig,
så tänk dig för innan du börjar slå, tro mig,
du kommer ändra dig direkt, om du tar ett snesteg visas ingen respekt.
Spotta på min syster och du blir både spräckt och knäckt.







 

Inte som att jag förtjänar någon guldmedalj..

.. Men jag ska ta ett fett stort steg och klippa håret igen. Jag har inte världens vackraste hår, men det betyder mycket för mig, för det är en del av mig, den jag är.

Men nu ska jag klippa snelugg igen. like old days. (fast jag har längre hår nu!)

OCH SEN TÄNKTE JAG VARA LITE NEWFASHION OCH KÖRA LITE DIP DYE. I denna såkallade lagoon blue
Och vi får väll helt enkelt se hur det ser ut, jag kan ju meddela att jag är lite nervös. Men det är lugna puckar, 'cause I've got Mirre..... Och en frisörsalong! 

Jag vet, vi har inte sets på ett tag, men jag är en man i mina bästa dar.

Hatar att jag tar mig själv och min framtid på så lite allvar, för jag orkar inte. Jag får fan skylla mig själv för att tiden hinner ikapp. Varje år lovar jag mig själv att ta tag i mitt liv, ta tag i skolan och min kära häst.

Men varje år har jag failat. Och det syns på mina betyg, och varje nyår lovar jag mig själv att sluta flumma runt,men samtidigt känner jag att jag måste leva med kaos för att känna att jag levar, vill vara wild and crazy, vill att så mycket ska hända mig, så att när jag dör kommer alla ihåg mig som den galna bruden. Eller nej, jag tror bara att jag vill bli ihågkommen. Men som jag sagt i tidigare inlägg,

vemfan vill inte det?


Jag är dina drömmar

Haft en fett mysig dag, TACK Julia!

Känner mig fett sliten. allt bara går i ett kör, men jag älskar det. Det är precis så här livet ska vara. Ellerhur?

Känner att jag byggt upp massa broar, medans jag bränt en del andra, och jag har bara mig själv att skylla. I'n livin' a rockstar life and ya can't stop me bitch. Eller, vad vet jag?


Ge mig ett skäl.

Har en otroligt dålig dag. Har skakat hela natten och dagen, på grund av min ilska. Vet inte hur jag ska kunna få det ur mig. Känner att det ska bli väldigt skönt att umgås med några som inte är familj, eller familj, bara inte blodsband.

Vill inte vara sur eller irriterad, men ibland är det riktigt svårt, ni vet när man vaknar och känner hur iskan tar över ens sätt att tänka, och agera? Så jag har visat mina vassaste huggtänder hela dagen, men om ni var mig, så skulle ni förstått.

För allt är tydligen mitt fel jämt. Jag är tydligen alltid latast, eftersom att, jag har inget jobb. Vet ni varför jag inte har ett jobb? Jo, för jag får inget. Så jag ska vara uppe tidigast, för det ska jag orka, jag är ju yngst och har starkast skelett, ellerhur? Ibland undrar jag fan hur människor tänker.

Hoppas bara att Philip tillåter mig att gå ut ikväll, annars känner jag att jag kommer spricka i mitt eget hat.

Så jag ser fram emot i morgon! Får då ska jag åka ut till den finaste hästen, med min fina medryttare, och jag tror att det är exakt de jag behöver! Då kommer jag bli glad!

Det är inte så att jag haft en dålig resa, men jag visste att denna typ av problem skulle dyka upp och jag är slut på krafter.


Börjar inse hur det kommer bli.

Du kan inte döma mig, bli inte ledsen. Gråt inte, jag är ledsen, men är glad för att jag gör det för dig. Är ledsen över att jag inte orkar träffa dig så mycket den sista tiden vi har, mitt psyke klarar inte av det, jag är för svag.

Att ha häst en livsstil, det är det dom andra inte förstår. Men jag känner att jag inte klarar av det längre. För mitt liv har så mycket mer att ge att ge just nu, jag vill ha tid för mitt fina stockholm, för min skola, som är den bästa jag nånsin kunnat komma in på, jag vill ha mer tid hemma med min bror som krigar varje dag. Jag vill ha råd att fika, råd att ett busskort utan att skämmas för att be mormor om mer pengar.

Jag vill inte vara beroende av någon, eller av något, men just nu känns det som att alla mina pengar inte räcker till hur jag än gör.

Du har hela mitt hjärta, men du behöver kanske inte kärlek från internet, utan du behöver tid, den tid jag inte kan ge dig.

Har hållit på att förlora dig så många ggr, och du ger mig en sån ångest, för att jag inte har varit den bästa för dig. Jag kommer gråta då och då, jag kommer ångra mig, men det viktigaste är att du mår bra, och det kommer du göra i barcelona.

Jag älskar dig, har alltid gjort, och kommer alltid göra. Du är glädjen dom säger att man inte kan köpa. Du är det bästa som finns, förlåt.


RSS 2.0