Något för oss.

Titta, jag ler ju förfan. För idag är jag glad.

Tänk om du var jag.

Du sa att jag aldrig fick knarka, men nu är det försent, för du är min drog. En sån där beroendeframkallande jävel. Fittmos. Det är sånt här man får ta, I guess.  Eller är det? förvirrad, ångestfylld, tårögd. Men du ska inte få förstöra mitt liv, och du kommer aldrig hindra mig från att le.

Jag hoppas att du ser mig, även fast kärleken är blind.

Lämnar dig på platsen där.

jag är typ, desperat? Varför kan jag inte bara gå vidare? Eller HAHA, gå vidare från vad? Det finns ingenting  att gå ifrån. Det har ju aldrig varit vi, även fast jag har velat det. Du bryr dig inte ens förfan. du bryr dig inte. Galant.
Nu ska jag köka glass och försöka glömma dig.
By: My Kentsdotter

Är det denna vecka jag är kär i dig, eller är det slut, har vi redan hittat ut, jag har faktiskt ingen koll.

Dom säger att mitt humör är som en bergochdalbana, nu börjar jag inse vad dom menar. Det är så jobbigt. GLAD, sur, LEDSEN, lycklig, ångest, Glad, fundersam. Man bah men My FÖRFAN! Bestäm dig. Nu är jag glad iallafall. Snart bär det av,  till landet. Det ska bli mysigt.

Kan inte tänka klart, känner mig så svag.

Eller inte.
Jag älskarälskarälskar dig. Du är det finaste jag vet, jag är så kär i dig, att jag typ dör. Jag kommer kämpa för oss.¨, för jag vfet vem du är. Det ska vara vi. Det är vi. Fatta hur glad jag är. Jävlar, jag har humörsvagningar like a cow. Skitsamma.
Jag lever livet. Jag älskar dig.

En förvirrad själ.

Hur kan jag vara så besatt av dig? Det är ju sjukt. Det är så underbart när jag är med dig, men så fort jag sätter mig på en där jävla bussen hem, brister det fort som fan. Sen hör du inte av dig på ett tag, medans jag typ, spammar dig. Utan att jag vill. Det är verkligen inte meningen. Och jag HATAR när du är sur på mig. Grejen är den att jag inte har ett liv längre. Nu när jag inte har några hästar att lägga all energi på, och vem fan orkar med att plugga och skit? Så all min energi går till dig. Bara att, du har ett liv. Och hinner inte med mig. Även om du vill, jag menar, du jobbar ju förfan. Vi är så olika. SÅ olika. Hur blev det såhär? Det kan inte sluta bra, det vet jag. Men jag vill inte släppa dig. Någonsin. Det kanske är för att jag bryr mig om vad alla andra idioter tycker. Varför gör jag det? Gör jag det?  Kanske. Jag vet inte. Jag är så förvirrad. SÅ FÖRVIRRAD. Jag menar, är vi ens tillsammans? ...

Och jag är så nervös idag. Det är socmöte. XOCMÖTE. Kan det bli värre? Ah det kan det.- fosterhem. Men så kommer det inte att bli. Jag vill inte flytta någonstans. Jag vill leva percis som jag gör nu. Ångest. Och jag har lovat honom att inte ta mer tabletter. Och jag har inte brytit det. Det är så sjukt, att han har sån power över mig. Att jag faktiskt, håller någonting som jag vill göra. Jag har lovat att det är droger eller han. Jag har även lovat att jag aldrig skulle ta komandon om jag inte ville det. Nu blir allting förvirrande igen. Jag vet inte vad jag gör eller vad jag vill. Jag har inte ätit idag. Jag har inga pengar heller så fuck it. Det är inte så att jag mår dåligt, jag är bara, lost. Jag skulle vilja skriva så mycket mer, men det finns inget mer att säga. Jag är sugen på sushi. Nejmen allvarligt, jag vill ha dig.




och fan vad jag saknar Danny. Det är helt sjukt, och jag kan inte göra ett skit about it.

mamma sa att alla älskar en, om man bara är sig själv.

jag vet inte hur det kommer att bli, men det kommer bli bra <3

JAG PLAYAR DIN BRUD, MEN INTE NYCKTER.

Jag har fastnat på den raden, vet inte vilket låt.

hur ska det bli mellan oss?

Nu ser jag dig igen, där du alltid står. Röker en cigarett och ser hur bra du mår.

HEH. Håller på att skriva världens töntigaste låt. Men övning ger färdighet. Dehär är inte ens den sortens musik jag vill spela, men man måste ju börja någonstans, right?
Ska typ hem imorgon, fyfan vad tråkigt. Yeah yeah I  know, jag ser erat careface. Jag vill hem till Sverige, men vill inte åka hem till mormor. Inget är fel med henne. Men jag vill bara.. Ha en egen lägenhet, vill inte att någon ska bry sig om mig (så mycket) och leva mitt eget liv, med mina regler. ´För jag kan allt det där man ska kunna. Diska, städa, tvätta. Allt sånt. Kan inte folk bara förstå. WÄÄÄÄÄÄ.
Men det blir en bra dag idag. Det vet jag. BTW MIRRE: Jag behöver antingen dig för att filma, eller vara "skådis" när jag ska göra min musikvideo till mig gaylåt. Want to help?
ÅÅH. när jag kommer hem vill jag att mina vänner ska vara där. Och ge mig blommor, eller någonting. Sen vill jag att vi ska lyxa hem med en taxi, men jag har tyvärr inte 700 kr att lägga ut på det. Jag vill att någon ska bli glad utav att se mig.. heh. Vad töntigt det låter. BUT THAT'S WHO I AM. Töntig ): eller?
HERREGUD. nu ska jag sjungha byebye.
fin foppa!

RSS 2.0