Du har ingen aning

Om hur du får mig att må. Du verkar inte se mig där jag står.

Varje handling har ju konsekvenser.

Och jag är lite trött på att göra fel jämt, det känns inte som att jag räcker till, vilket jag förmodligen inte gör nu när det snart är sommar.



Hur kan han va' det största som hänt, man kan se det på olika sätt.

Okej.
Jag ska börja ta tag i min blogg igen, saknar fan att skriva ut alla mina känslor här. Imorgon kommer bli en bra dag, idag har jag bara varit cptrött och tråkig och bara inte velat göra någonting, jag är så fucking sämst också som inte har tränat annat än att springa på en månad, men jag bara, orkar inte. Älskar känslan efter att ha tränat, ja, men jag orkar verkligen inte bara gå dit. FÖR JOBBIGT. Så nu, från och med imorgon ska jag skriva ner hur jag tränar vid veckorna, så man har en överblick. Typ samt hur mycket skit jag ätit.. Känns skönt om man kan få kontroll över dedär... 
 
Lördag: Imorgon ska jag fan träna, FYFAN. Det första jag ska göra imorgon är att dricka ett stort glas kaffe, sen ska jag springa med Philip, ca 1 mil eller något liknanade, är lite rädd, men eftersom att jag har sån hög prestationsångest kommer jag inte sluta springa fören vi är hemma igen. Efter det ska jag, SÅKLART, fräscha upp mig HAHA, och tagga till min vackra vän jw, och på kvällen ska vi dö och titta på skräckfilm. 
 
Söndag: Spela in en musikvideo? Kanske? Kanske inte? Sen måste jag fan jogga då också, bara typ 20 min, man mår så sjukt bra av det! 
 
Måndag: DÅ SKA JAG FAN TA MIG I KRAGEN OCH SIMMA. Jag älskar att simma och jag ska FAN I MIG göra det mycket denna vecka. 
 
åh så intressant jag är, pusspuss bitches. 
 

jag är en simpel brud,

med Julia abstinens. Saknar henne så sjukt mycket.

livet rullar iallafall på nu, och jag känner att det börjar vända till det positiva, DET ÄR SÅ JÄVLA SKÖNT! Turen är på min sida nu, det tackar vi för.


Alla änglar sover nu när vi behöver dom

Vad händer? Vad gör jag? Vad har jag gjort? Om ni undrar, så är ni inte ensamma, för jag vet inte riktigt vad jag gör, har gjort, m.m.

Just nu lever jag dag för dag, minut för minut, för jag har ingen aning om vad som väntar. Ber om att det kommer lösa sig, vet att det kommer lösa sig, men ber om att det löser sig smärtsamt.

Julia Wester tar över Kentsdotterns

* My är världens grymmaste hästägare
* Galen och sjukt cool
* Älskar jordgubbar som mig (hoho) 
* Hon är den mest ärligaste personen som finns
* Hon är crazy när hon dricker cola, haha!
* Hon vågar ta risker
* Grym på att färga ens hår (ni som inte håller med är störda)
* Hon går på magkänsla, eller asså hon vet när hon får dåliga vibbar av fel personer
* Grym på att rida!
* Hon är bara allmänt bäst.

Du är bäst finaste. ILY ♥♥♥♥

/Julia Wester KLICKA IN HÄÄÄÄÄÄR PÅ MIN BLOGG HEHEH REKLAAAAM :D

Jag vill se din svett

Är hemma hos JW nu,men jasg tänkte passa på att blogga när hon duschar. 
 
I sommar ska vi till FALSTERBO, och idag har jag köpt en likadan bikini till henne som jag har! haha, vi är så jävla sexiga, eller kommer iaf bli! Jag vet inte vad jag ska säga, men hon är som min syster. HALLÅ, VI SER FAN LIKADANA UT NU. Och hon gör mig så sjukt glad.
 
 
 

Du brukar aldrig se mig i ögonen när vi har sex, men du stönar så jag gör väll något rätt

Har inte kunnat sova på hela natten, gick och la mig vid 12, halv ett. Drömt mardrömmar och haft så sjukt ont i hela min kropp. Varför blir det såhär? Sitter du i valet och kvalet vad jag ska äta. Vill verkligen, och SKA inte bli sjuk. Aldrig i livet, inte nu. Funderar på att sjukanmäla mig, , måste ju ändå gå till skolan, men då är det som att jag missar en hel del. Gah, ångest.

Kanske borde jobba men ärligt talat jag orkar inte.

Fast jag har gjort det idag så fuck bitches. Nu jävlar ska jag kämpa som sista vexkorna, sringa till mållinjen med mina sista steg. Sprang fram och tillbaka till gullmars, tog exakt en timme. Imorn ska jag slå mitt rekord.

They say I've gone mad, yeah I've gone mad.

Jag förstår inte hur vissa människor tänker. Förstår inte hur, eller varför dom hanterar vissa situationer på ett visst sätt. Ett elakt sätt. Egentingen skulle jag sagt något i stil med " Vem är jag och snacka, en sextonårig brud som inte kommit någonstans i livet" men detta är annorlunda, för en extremt nära vän av mig blir drabbad av det. Kan inte säga att jag vet allt som hänt, inte varit med när saker har inträffat. Men jag har sett, även fast hon inte har gråtit, trots att hon inte har sagt något, har jag sett, att hon blir trött på dehär, ledsen. Även om inga tårar kommer, tacklar man någonting som händer där inne, man blir alltid påverkad. 
 
Det är därför jag kan vara så lugn, för jag vet att det jag säger påverkar, även om du inte svarar på mitt sms, även om du inte svarar när jag ringer, även trorts att du säger att, "FUCK YOU, jag bryr mig inte ett fucking skit" så påverkas du. 
 
Jag är likadan, jag blir lika påverkad som du, men jag tar det lugnt, för jag vet vem som har rätt, och jag kanske inte alltid gjort 100'% rätt, men står för allt jag gjort .
 
Jag blir så glad över att jag har Julia Wester i mitt liv. verkligen. Det glädjer mig varje gång vi ses. Baby jag är din, tills du inte längre orkar vara min. Nu är det krig mammaknullare, baraatt vi vet vem vinnarna är och vi håller huvudet högt, alltid. 
 
ILY. 

Örfila dig själv

Jag förstår mig inte på människor. Jag förstår inte anledningen att bygga upp någonting om man senare med mening kommer bryta ner allt. Visst, om man råkade göra något fel, men dehär är inget jävla misstag. Det bara sårar mig, för jag trodde att vi var vänner.


RSS 2.0