Götet.

Hej Göteborg, Imorgon. Jag längtar. Sen stanna jag där, två tre veckor? FAN VAD NAJS. Jag lever för stunden,

Om stjärnorna faller rätt.

Just nu är jag rädd för framtiden. Inte så konstigt kanske eftersom jag vet att allt kommer förändras. Ingenting kommer bli som förut och folk kommer ta min plats. Folk kommer byta plats, vänskapskretsar kommer ändras och vem vet vart det kommer sluta? Jag vet bara att jag drar, med och mot min vilja. Kanske bara tre månader, men det kan förändra allt.
Vad händer sen när jag kommer tillbaka? Finns folk kvar då, eller blir vi bara bekanta? Kommer ni bli tobaksberoende, eller blir det jag som vill röka? Jag orkar inte oroa mig, så jag lever för stunden, men tanken är skrämmande.
Det handlar om att hinna allt innan man åker. Men jag kommer tillbaka! Frågan är vem jag är då. Vad som händer. Jag är så ledsen. Mirre, Foppa, Darren. Alla.
jag älskar oss.

jag gråter bah i regne.

ah, that is no not true.
i have done so much bad things in my life, and i am pruod of who im today. i think i do not have feeelings. i can kiss a guy, and then used.. dont care about him. yes, sometimes i cry. but that is no feelings. sometimes i feel weak, because i am. i can not stop cry when i have started. and when i cry, i feel like a .. idiot . and what do i wont to say, i have no idea. no fucking idea. i do not have feelings. i never going to find a boyfriend, i do not want some.

fan jag ångrar att jag föddes..

nu ska jag skriva mina rader. in papers.

idag mår jag bra,

riktigt jävla bra. Svensk hiphop fpr the win. <3 Ensam hemma, mamma är hemma och vi bråkar inte. Nu är allt perfekt. SOMMAR <3

FALSKA FÖRHOPPNINGAR.

sursomfan,ingetjobb.

Let it be,

dalarna idag, igen. JOBBA JOBBA JOBBA!

RSS 2.0