Låt mig se dig nu,

HELLO SWEDEN. Nejmen vad händer imorgon? Då blire fan hemfärd, och jag har inga planer. Asså, INGA planer. Har så mycket jag vill göra, men jag vet inte. Jag vet aldrig någonting. Det är mig grej. Sa jag att jag åker hem imorn? hahahha. Så jävla rolig humor.
 

Stand by me

Asså jag blir så otroligt irriterad, ledsen, orkeslös. Jag trodde liksom att ni/vi hade vuxit upp nu, att allt typ skulle vara bra och ta lika mycket plats, men så blev det liksom inte. Jag fattar typ inte ens varför jag åker hit längre. JAG FATTAR INTE VARFÖR HAN ALLTID FÅR FÖRTUR. Kan inte jag bara betyda ngt för dig? Eller iaf lika mycket som honom? Varför ska alltid vi leva och anpassa sig efter vad han vill? Jag är ju också människa? Tur att jag har Rulle här, de gör saken mycket bättre.

Men jag känner att jag inte pallar vara hemma längre, inte pallar vara här, inte pallar vara i dalarna, INTE PALLAR VARA I SKOLAN. Jag vill bara ha min egna lägenhet och sova, i min säng.

Jag älskar mitt liv, 100%, men jag bara orkar inte existera.


Lägger på en klassiker.

Sitter här i mörkret, medans mamma lagar pannkakor, och Rulle skriver rap. Jag älskar Barcelona, men jag känner mig verkligen inte hemma här. Men jag ska inte klaga. Så jag ska försöka.


where are you, I thought you were better then that dog.

Det är som vanligt, väldigt mycket jag måste göra. Men jag orkar verkligen inte. Så mycket plugg, som jag bara kastar bort. Sen får jag ångest för att jag inte har gjort mitt bästa. Eller, det gör jag ju, när jag väl kommer igång. Och jag får ju E och högre på allt jag gör.

Får panik för mina skulder. Vad hände liksom? Jag hatar pengar.

Bild från imorse. Så ego som jag är. HÄÄÄH. 
Känner mig ensamast i världen, men ändå mer älskad än någonsin. 

Kom ihåg att det aldrig är försent.

Jag visste att det skulle bli såhär. Därför är jag inte ledsen, jag är bara tom. På ord, känslor, kreativitet.

Nu sitter jag här och myser, eller nått. Fan vad det är skönt att vara ensam hemma. Nu ska jag skrika ut mina känslor som jag inte har.


If you smile I smile and if you cry I die.

Känns bra nu, men det känns även som att jag kommer att bli sårad. Av vad vet jag inte, jag vet bara hur jag kommer känna mig efteråt.

Har ni någongång känt att ni vill veta vilka ni är? Både för er själva och andra? Det skulle vara så mycket skönare om någon bara berättade det.

Det finns så mycket saker jag vill göra, så lite jag orkar med. Det finns så många människor jag vill vara, det känna så konstigt att hela tiden leta efter sig själv. Och det är så konstigt att efter varje gång jag sätter mig vid bloggen så blir jag så djup.

Vi är inte släkt men vi delar samma blod.

Idag känner jag mig typ, duktig? Nej, jag känner mig bara pluggig. Har pluggat hela jävla dagen, och det visade sig ju att det gick vägen, eftersom att jag fick E på matten. yeeey.

Känns som att jag vill skriva så mycket musik, men verkligen inte har nån kreativitet, precis som med detta jävla blogginlägg.

Känner att allt jag behöver göra i livet är att sjunga. Jag har inga andra behov, och vet ni en sak? Jag skiter i om det låter sämst.


Det är allt jag fucking gör.

Idag är en sån där dag då man inte orkar göra ett skit. Känner mig febrig som fan. Kan ju vara för att jag hade feber igår, häääääh.

Jag har kommit underfunn med att jag inte gillar landet så mycket, dalarna en helg räcker. Sen vill jag hem till min fina stad. Jag älskar min stad.

Everybody's gonna get drunk as fuck.

åh. Nu är jag lycklig!
Lycklig för att jag har världens finaste familj och vänner. Och då räknas även dom där "Vi är inte släktrelaterade men vi pumpar samma blod" like family.

Jag vet inte vad jag skulle gjort utan dom. Allvarligt talat. Ni vet att man kan få en sån där mofinkick när man mår bra? Det har jag fan fått hela dagen, pågrund av dom fina varelserna som finns runt omkring mig. Vissa av er säger att jag är bäst, men det är klart, när man blir som man umgås! <3


I can run but I can't hide..

Hade inte kunnat må bättre nu, trots att jag ska till socialen imorgon.

Jag har världens finaste häst, utan tvekan, och jag har verkligen de bästa medryttarna! Julia har hjälpt mig så mycket, vet inte riktigt hur jag ska kunna gottgöra det.

Sen har jag verkligen världens finaste vänner. Idag är jag lycklig, hoppas att det håller i sig.


läläläääää

Visste ni att jag har börjat träna? Like, FO REAL. Joggar typ varje dag nu, och jag mår så sjukt bra av det att det är gaaaalet. Så nu är det bara styrketräningen kvar, vilket jag får lite grann av i stallet, men jag ska börja styrketräna 2-3 ggr i veckan. likeaboss.


och ja, jag är cp.

RSS 2.0