Överallt så har vi gått.

Det är fan sant. Jag vet verkligen inte hur jag ska göra nu. Mamma ska flytta till emn jätte mysig lägenhet där det finns spanjorer och inga jävla packisar. Måste medge att dom är lite läskiga. Men jag vill inte lämna min fina stad, eller min stadsfamilj. Roger ska flytta till sthlm. Mamma stannar kvar. Hon ska bo här själv, och jag vet att hon inte vill det.
Micky ska till malta om en månad, och mormor behöver mig. Philip stannar iaf, det är skönt. Nu vet jag bara inte vart jag ska ta vägen. Mamma ska ju fixa bar och skit här, det kommer bli fett. Då måste jag jobba, och det blir ju soft. Men jag vill verkligen inte lämna söder.
vilsen.



Varför hinka sprit, när man kan kicka weed?

Dag 3 i Bcn. Det har varit sjukt najs och idag ska vi till sagrada familia. #fun.
Igår flummade vi ihjäl oss, men här kommer lite bilder från vintern med +17.

Är du blyg eller dryg eller vad? ..

Jag trodde att jag hade kommit över hela jävla grejen, men det är inte så. Jag tänker på det jämt. Det  är fan pinsamt. Inatt drömde jag, en sån himelsk/hemsk dröm. Han smsade mig och sa att han var ledsen, att vi skulle ses snart igen. Allting skulle bli bra. Vi sågs, och allt blev som en film. Sen vaknade jag.
Jag hade sån ångest. Sen hela dagen har jag tänk på ALLA minnen. Det sårar mig, och visar att det är jag som är idioten. Fast det visste jag redan. När jag är med mina vänner, familj och i skolan tänker jag inte på det lika mycket. Sen kommer jag hem och det är kört. Jag är påväg vidare, jag KAN. Har inte skrivit någonting på en vecka. timmarna känns inte som dagar längre. Jag kan gå vidare om jag vill, men jag vill ju inte.

I'm a real motherfucker did they kill me?

idag mår jag bra. 'Cuse I'm with ma braaaaaa ;D

Kan du inte fatta, jag saknar dig verkligen.

hur ska jag börja denna blogginlägg? TJA TJA BLOGGEN. Hur är läget?
Jag är hemma oss mormor, det var länge sen. Nu dampade hon på mig för att jag inte vill sova i samma rum som henne, inget fel med det, men jag PALLAR INTE. Plus att jag inte kan sova i detta jävla hus, det har jag aldrig kunnat. Jag vill festa, har vi nånstans att festa? NEJ. Nu måste jag "sova" det kommer ju gå jävligt bra. *suck*
godnatt.

min själ att svart, ja den är svart och blänker.

Fan. Jag som var så taggad, jag mådde dåligt, men jag ville verkligen verkligen ha lucia idag. Men kunde jag? NÄ. Pågrund av att jag har spytt hela natten. Det är ju jävligt mysigt. Fitta.

Varför drömmer jag alltid om dig? Varför finns du alltid där? Jag vill ju gå vidare.

Vet ni? jag saknar min pappa. Som satan. Just nu vill jag bara dö, och slippa ha ont.


Pojken är påväg, hem med en snålskjuts med en vän, för han hade inte pengar till någon buss.

sista natten i Barcelona för den här gången. Ska hit om 2 veckor med Foppa. Fett soft. Jag vet inte riktigt hur jag mår. Bra? Vi säger så, det är mysigt.
Jag älskar mina vänner, dom är bäst i hela världen. Verkligen, vad skulle jag göra utan er?
och alla andra. <3

Inte spela spel, bara vara samma person.

I haven't aao, so I'm going to write in English.
I feel good now. Until I saw that YOU was online. Fuck you. Or, fuck this shit. I just wanna love you, but I can't. 'Cuse you don't love me. It dosen't hurt so much now, it just makes me sad. I WANT YOUR ATTENTION, I want you to see me. But you don't. Sadface. Careface. I thougt it was going to be better. I thougt that I would hear from you, but I was wrong. I don't know why I still fight. I have this feeling in my heart, a good feeling. I feels like, everything's going to be, perfect between you and me. we'll see, right?
Now I'm tired. I'm gping to sleep!

Bitches they come they go.

jagvetintevadjagskagöra. Jag trodde att det skulle bli bättre efter promenaden. Och det blev det! Tillfälligt.
ångest. like ever. 

Men han och hon dom bråkar hela tiden.

Då ska man packa imorgon. Läskigt. Plus att jag måste klara det där JÄVLA kemiprovet. Kommer jag lyckas? Don't think so... Fuck. och SOn. Jag kanske borde ta skolan på allvar? Jag pallar inte. Jag har så mycket annat att tänka på. Och det är sant! I helgen blir det iaf party. Like heeeeeell. Yeah! NEJ. Jag har inget vettigt att säga. Blääää.

Jag kommer sakna dig sis. <3

allt är bara tomma ord.

Jag känner mig ensamast i hela jävla världen.

Jag tar det hon tar, och hon betalar det åt mig. YEAH

Och det värsta är att jag fortfarande förväntar mig ett svar från dig, vad FAN är fel på mig?!

Vi snubblar vi ramlar, pallar shi den ta sig upp.

varje handling har ju konsekvenser. Så nu får jag inte gå någonstans på hela helgen. ToppEN! precis vad jag behöver.  Fitta. Ångest. Som vanligt. Tänk om du var jag, då skulle du förstå, men så kommer det inte bli. DU KAN INTE TRAMPA PÅ MIG. Egentligen så bryr jag mig inte. Eller jagvetinte.

Vinna är det ända som betyder nått.

Vad fan skulle jag göra utan dig? vad FAN skulle jag göra utan dig? Vad skulle dalarna vara utan dig? Ingenting, vetkligen INGENTING. Även fast vi har bråkat ibland, komigen, alla gör det. Så har du alltid funnits där för mig. Jag är så tacksam. När alla andra jävlar sviker mig, har du stått kvar. Förlåt över att jag blivit sur på dig ibland, men jag har bara brytt mig om dig. Jag är så glad över att du skaffat Stefan nu. Han verkar verkligen bra för dig. Jag är stolt över dig. Tack för att du finns. Om du inte hade funnits på Roo, hade jag absolut inte haft så roligt som jag har haft. Du har alltid fått mig av skratta, så jag typ dött. 10000000 tack till dig. Vad FAN skulle jag göra utan dig?
jag älskar oss <3

When I'm gone.

Fyfan. Jag skulle aldrig gjort sådär. Men nu är det försent. Nu har du bevisat att du egentligen inte bryr dig. Jag ska se dig och lämna tillbaka din tröja. Sen vet jag inte.


Hatkärlek.

Nu gjorde jag det igen. IGEN. Kan ni fatta? Jag skulle egentligen inte sagt något, men du gör mig så knäsvag att jag ramlar direkt. Så det är klart att jag sa att jag älskar dig, för jag gör ju det! Men jag vet inte. Det ska ju vara bra där imellan också, eller? Det ska ju vara bra ÄVEN dom dagar du inte svarar på mina sms. Vi ska ju sitta ihop, eller.. Det är iallafall min dröm. "Jag har en hatkärlek för varje dag vi ses" - Rifa.





RSS 2.0