Jag har lovat mig själv att bli nummer ett.

Jag vet att jag kan, om jag vill, men jag är alldeles för slug, alldeles för lat. Jag hatar mig själv för det, för mitt liv skulle varit så otroligt bra om jag bara orkade.

Love is not enough

Idag mår jag bra, idag ler jag och orkar röra mig från mitt rum till köket. Gårdagen var hemsk, min själ gjorde så extremt ont. Varje år är det likadant, jag fattar inte. Idag behöver jag sällskap, annars kommer jag gå sönder. Cigg ska jag köpa idag också.

VILA I FRID PADRE. jag älskar dig

https://www.youtube.com/watch?v=k4ztU_O6bgU&feature=youtube_gdata_player


Dags att leva lite

Imorgon ska jag spela in två låtar, det känns faktiskt riktigt bra, det var alldeles för länge sen nu, Det blir alltså en depplåt, handlar om farsan, och en pepplåt som heter Nummer 1. Känns bra med lite variation. Fyra inspelade låtar, sex låtar, tre oklara, framtiden ser ljus ut!


Han vill se mig utan kläder

Jag är så sjukt lycklig när jag tänker på framtiden, har aldrig haft den känslan förut, har alltid varit rädd för framtiden, men nu känns det så sjukt bra. Jag och JW har sjuka planer, har även planer med lite andra people.

Sitter just nu hos mormor och njuter av livet, sjunger sjukt högt och bara ler, (trots att jag inte ätit B12 hahaha) kanske är det för att jag nyss fått massage, eller så är det för allt alla pusselbitar börjar falla på plats. Hoppas att det håller i sig! Klart att man ska få förhinder ibland, men jag vill bara att allt ska flyta nu, jag mådde dåligt ett tag, men jag är på toppen nu!


Jag är pissfull och kåt

Nej, inte riktigt, men jag måste verkligen börja träna. VERKLIGEN.

Älskling jag är hemma snart

- En dag till med 30+, men jag orkar inte ens bada idag. Har varit i stallet, dock inga bilder då jag inte hade någon mobil. Vi red ut, full fart i en hel timme. Danny hade fortfarande sjukt med energi efteråt, helt sjukt! Själv är jag sjuuukt trött,

Klockan fem ska jag vaxa benen, och jag är sjukt nervös, har aldrig gjort det innan, och dessutom kan dom inte engelska, men mamma ska iallafall med mig, så jag känner mig trygg! Jag känner mig så sjukt fräsch, är jämnbrun, ska vaxas benen och jag har nymålade naglar, är nyduschad och mitt liv är bara allmänt mysigt just nu. Hoppas den här känslan stannar när jag kommer till Sverige.

 

It's just a drop in the ocean

Det blev ingen ridning idag, ingen hoppning. Jag har längtat efter att hoppa igen, längtar efter att tävla, och jag ska börja igen. Men idag blev det inte av.

Skulle aldrig kunna bo i Barcelona och ha häst, jag menar, det är 30-40 + VARJE DAG i ca två mpnader, och det inte är regnperiod och då kan man VERKLIGEN inte rida. Imorgon däremot ska vi ut på morgonen och galoppera i skogen, Danny har så sjukt mycket energi, och sist jag red var han så stark att mina händer gick sönder, men det va så värt det. Fan vad jag älskar honom, och ibland ångrar jag att han flyttade hit, men han trivs så sjukt jävla bra här, och han får all den kärlek han behöver, han fick såklart hela mitt hjärta, och även många andras, men jag kunde inte sköta om honom så mycket som jag ville.

Det som skulle kunna hända nu bara är att allting börjar om, att jag börjar sakna honom igen, så som det va första veckorna efter att han åkt, jag har aldrig haft så ont, min själ har aldrig varit så bruten. Ja, jag kommer att skaffa en ny häst, men jag kommer aldrig älska någon så mycket som jag älskar Danny, he is my first and only.

Dancing Danny Boy, min första kärlek.

Allting jag tagit blev guld.

Jag ska lära mig spanska, jag ska bli bäst. Ska tillochmed gå på spanska när skolan börjar. Jag har bestämt mig, -jag ska klara det.

Flugvikt

Alltid när man är utomlands börjar man tänka så otroligt mycket. 'på människor, på vänner och ovänner. Man börjar sakna, även fast man har det så himla himla bra. Varför kan man inte bara njuta och vara lycklig när man är här

Fast denhär resan har varit extremt mysig, vi har gjort allt man ska göra, vädret är toppen, och jag har fett med cash. Jag vill bara att ni ska se hur lycklig hur jag är nu, det är därför jag längtar hem, så ni kan se mig le. Jag mår så otroligt bra, hoppas det syns även hemma.


shit just got serious

Går nästan naken och har gått runt på många krogar. Jag har så ont i mina ben, men det är alltid bra att röra på sig när man har ont. Kvällen har varit så mysig, det kommer nog sluta bra.

Dunsdunsdunsdunsduns

Jag ligger i en soffa i Barcelona med huvudet mot väggen. Markus spelar tvspel och micky är i ett annat rum.

Hela jag är värm, förmodligen röd också eftersom att jag har varit i solen flera timmar. Livet är mysigt

Om du har pengar i fickan är det ett ess i din ärm

Älskar dehär livet. Att alltid ha tusen saker att göra, men inte på de sättet att man aldrig hinner med. Så var det konstant när jag hade Danny, och jag behövde en paus från livet då, var tvungen att andas ut. Men nu känns det som att jag har fått all luft jag behöver för att fylla lungorna!

Klockan är fem över halv två, imorgon ska jag:
- Upp klockan åtta
- Handla frulle
- Försöka planka mig hem
- ÄTA frulle med min bror
- noppa ögonbrynen
- packa ner mitt pass
- åka till foppa och hämta tandborste
- ta ut pengar
- ÅKA IVÄG.

Godnatt på er folket. Snart ses vi baby

Jag va keff, men du va där.

Så va de då.

Det skrämmer mig att människor kan växa ifrån varann så lätt, det ända som behövs är att de två börjar umgås med andra kretsar. Sen ser man varann på olika nivåer i livet. Och man är inte längre så tajta som man brukade vara. Det är sorgligt.

Även vindarna kan vända

Är ÄNTLIGEN hemma igen! Va superskönt i Blekinge, men det är alltid mysigt att vara hemma, men jag åker vidare till Barcelona imorgon. Samma dag som jag kommer hem från Barcelona ska jag alltså till Dalarna. Jag vill verkligen bara vara hemma, i Östberga. Där trivs jag, fett.

Är så irriterad i kroppen också, men jag ska inte tänka på det, det skjuter vi upp. -tills jag kommer hem och kan andas ut, må dåligt och så, det kan jag inte nu. Måste njuta av sommaren!

Har stora planer för mig och JW! Vi har en fantastisk framtid tillsammans, och jag längtar tills den börjar !

champagnefrukost fuckers!

Alla vill till himmelen

Nu drar jag till Blekinge, kommer inte komma hem på ett tag, sen drar jag direkt Barcelona.

Idag fick jag jobberbjudande, så jävla typiskt. Det har varit jävligt skönt att vara ledig, men jag behöver verkligen pengar. Jag är lyckligt lottat som har ett jobb i den unga åldern. Jag vill verkligen inte förlora jobbet men det är så svårt, hur kan man vara ung samtidigt samtidigt som man jobbar? Känns som att alla människor drar sig ifrån mig. för att jag aldrig har tid.

Men jag ska lämna alla bekymmer och bara NJUTA.






I dont wanna hold you if you wanna go.

Har inte somnat än, varit uppe i ca 22 timmar och kommer inte kunna somna innan 01 iaf. Har verkligen tusen saker att göra, helt sjukt.

Just nu är jag på väg till mormor, vi ska äta frukost och sedan röra oss för att få thaimassage, har aldrig fått det av någon professionell innan, så det ska bli riktigt roligt! Sen måste jag snacka med min bror om att jag faktiskt sticker imorgon. En annan bra sak att göra är att packa, sen ska jag träffa D, om han nu dyker upp, vilket han brukar vara väldigt dålig på att göra.

Hoppas jag inte somnar nu, behöver verkligen kaffe.



Allting kommer lösas och bli bättre igen.

Jag som var så stolt över att jag inte ätit så mycket skit dom senaste dagarna åt idag tre munkar och en redbull. Jag har inte tränat överhuvudtaget idag så nu har jag värsta ångesten. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Visste inte heller att jag kunde få denna ångest, jag har solat hela dagen utan att se färg också, det är svårt att vara perfektionist.

Grejen är att om någon annan skulle ätit mycket skit någon dag skulle jag skrattat och sagt, LEV LIVEYÄT FÖR FAN. Men såfort det gäller en själv så kommer någon slags spärr. Det är som att jag har blivit träningsberoende. Herregud, hur ska detta sluta.




Jag vet att ingenting av allt dehär har varit äkta, annars skulle vi ha varit perfekta.

Man kan aldrig få för mycket sol. Har legat på en bänk utanför tempo i tre timmar nu, folk tittar lite konstigt på mig, men skitsammaaaaa.

Låt mig vara den du väljer

Sitter topless på balkongen och dricker kaffe, det är sjukt fint väder. Det är ryss utanför här som försöker snacka med grannen på bottenvåningen, Stackarn. Han försöker säga att något aningen är öppet, eller inte öppet HAHA.

Jag vill egentligen skriva viktiga saker på bloggen, men de är så jävla jobbigt när man skriver från mobilen, jag måste verkligen skaffa en data..

Jag vet hur du ser ut i inga kläder.

FYFAN vad mysigt väder. Sitter på marken och solar på tågstationen på väg hem. JW svarar inte, så dagens planer blir att sola. Like a baws.

Den som lever på hoppet kommer dö av svält

Idag har jag inte gjort ett skit, joggat dock, hem från gullmarsplan, det kändes extremt bra då jag inte blev sådär överdrivet trött som jag brukar bli. Sen har jag lagat mat, kändes bra att göra det igen, visa att man fortfarande kan liksom!

Imorgon hoppas vi på att Julia kommer, min mobil är så extremt cp, fattar inte va de är med den!

Nu är jag påväg till trångsund för att träffa fina Carro, i världens fulaste jävla outfit och även då raggar killarna brevid mig...(tröjan är knäppt)



Jag vill va, allt det där som du vill att jag ska vara.

Jag är så trött, trött på att vara kvinna. Trött på att människor är dumma i huvudet.
 
Är hos min mormor, älskar henne över allt annat, men varje gång jag är här, hör jag hur missnöjd hon är med mig, för mina finnar. Visst, jag är också trött på dom, önskar att dom skulle försvinna, men hon känner så mycket mer. Hon skäms över dom, ser det som en sjukdom eller någon slags demon. Det är klart att man då får större komplex, när man hör att "Ja, du måste börja ta hand om ditt ansikte!" "Har dina verkligen såhär mycket finnar" "ja, det är ju synd att du har dina finnar, annars skulle du vara snygg" Kan man inte vara snygg med finnar? Är det ens någon som bryr sig? Om man bryr sig är man väll ingen riiktig vän? 
 
En annan sak jag också blir så sjukt trött på är att höra att man alltid måste gå ner i vikt. Samtidigt som man inte får träna, bara ibland, och man får absolut inte säga nej till godsaker, för då är man otacksam, och det är pinsamt. Hur gör man? Man får inte vara för smal heller, för det är tydligen fult. Visst, jag kan tänka mig att tappa fem kilo till, men jag vill skaffa muskler istället, bli stark. Inte vara någon jävla spagetthi, Och visst, när någon kompis, eller random påstår att man är tjock, eller ful, eller äcklig av någon annan anledning så skiter jag i det, fullständigt, klart att man blir påverkad, men det går över snabbt. Men när det är ens familj som säger allt detta, det gör så ont. Man vill bara vara perfekt. Familjen vill ju bara att man ska vara finast i världen, men jag kan tyvärr inte vara det, och det sårar mig. 
 
 

Ingenting kommer rubba våran idioti

Mitt problem är att jag fastnar vid människor. När människor är precis som jag, och vi klickar, så blir jag så chockad. Jag är så kräsen när det gäller människor, har så himla lätt att tycka att människor är dumma i huvudet, men jag antar att det inte bara är dåligt eftersom att jag har hittat mina guldkorn.

Jag är så rädd att förlora dom bara, vem är inte det liksom? Hur vet man att man räcker till, hur vet man att personen skulle ståå vid din sida i alla lägen. Hatar att bli överkörd, när man gör allt för en person, och sedan blir trampad på ett utnyttjad.

Som tur är har jag blivit bättre på att läsa av människor. Det är fan sjukt att det är vanligare att bli sviken än älskad. Världen är skev.

Här kommer tystnaden av flera hundra kanoner.

 
 
 

 
 
 
 

Fuck din heder

Idag har jag hatat allt.Varit bitter och självupptagen, hatar när jag är sån, men jag kan inte hantera detta, så jag sitter inne så jag inte sårar någon.

Sen kom jag till mormor, och hon är så otroligt fin. Så vacker människa, hon vill bara det bästa, alltid. Jag har varit så nere på henne ett tag, vi har haft våra fighter, inte tyckt samma sak. Men vi har samma blod, vad ska man göra?

Jag uppskattar verkligen allt jag har i livet, jag ska bara göra det lite mer. Så nu ska jag sova, så jag kan vakna upp glad imorgon!

Jag vill ha dig, jag vill se dig, ta dig varje morgon.

Jag vill ha en häst, okej. Om man delar den, det skulle vara perfekt.

Drömmen:
Häst, ca 165-170 cm.
Startklar LD/LC hoppning - dressyr
Säker i trafiken
Inte för het, men ha nerver.
Stort steg.
Prisklass 60.000 - 80.000

Färg och sånt spelar absolut ingen roll för mig.

Det som jag har svårast för är att hitta ett stall. Där har jag faktiskt mer krav:

Fräscht
Privatstall
Lätt att ta sig kommunalt (inte så lång väg att gå)
Bra människor
Gärna "tävlingsstall"
Ridhus
Ridbana
Hinder

Det jag har lärt mig är att man måste trivas, det kan inte heller vara för långt till stallet, då blir man omotiverad att åka dit, och allting tar så mycket längre tid att man inte hinner leva normalt, om man dessutom har jobb. Jag kanske måste vänta tills jag fyller 18, så jag har bil och så, men jag ska fan skaffa häst igen.


Goodmornin' my sunshine

Godmorgon världen.

Nu har vi ätit frukost, vaknade för en timme sen, så jävla skönt att bara sova ut. Så jävla skönt att bara hänga här. De är som ett andra hem. Jag bara njuter. Ily twin




Tiden den stannar när vi rör vid varandra.

Är hemma hos JW nu, älskar att vara här. Inga måsten alls, man bara, lever. Snart så hoppas jag på att dra med henne hem haha, så vi kan njuta i östish.
Kort inlägg, men WALLA jag är trött.




Jag som trodde att jag klarade mig ensam så bra

Men sen kom jag till stallet. Fan vad sugen jag är på att skaffa häst igen, men jag vet vad det har för konsekvenser, om jag skaffar häst kommer det vara i höst. Jag ska börja smått med att bara rida ca 2 dar i veckan igen, så galet mysigt, kolla om det är värt det eller om man bara får ångest för att känna att man MÅSTE ut. Till att börja med kanske jag ska reda ut lite andra saker i mitt liv först.




Hoppas livet blir bättre, när man vet vart man ska.

Hiphop på högsta volym. Ingen jävla låtsasgrupp utan här jävlar är det Bizzy Bone, master p, gang starr, fyfan vad bra jag mår av sån musik.

Snart bär det av till stallet, och jag är lite nervös. Nervös för att jag ska sakna Danny, så som det var innan. Kunde inte vara i stall eller ens tänka på hästar, det gjorde för ont. Jag vet att han har det bättre nu och anledningen till att han fick flytta är för att jag vill det bästa för honom.

Det känns så konstigt att inse att man har levt i hästvärlden, typ hela livet. Det är första gången jag är hästfri, och det är faktiskt ganska skönt att inte tävla två gånger i veckan, nu kan jag leva lite, fast jag saknar det lite faktiskt.

Kanske dags att dricka kaffe, blir så cp annars.



Frågar aldrig om lov, som en kriminell.

Jag älskar att vara ute den här tiden, älskar att springa och pusha sina gränser. Om det bara inte var så att jag rökte så mycket, förr. Inte nu. Jag har inte rökt på tre veckor, och det är inte så att jag är stolt över mig själv, jag vet att jag inte behöver röka, men ibland, oftast när man mår dåligt, eller är arg, eller vill softa ner, men det är aldrig så att man faktiskt verkligen behöver en. Det är klart att jag fått abstinens, men aldrig varit så illa, med tanke på att det oftast faktiskt bara är inbillning.

Iallafall är det anledningen till varför jag har fått så mycket sämre kondition, en annan insats i det är mina dåliga matvanor, även om dom börjar bli bättre nu. Jag älskar snabbmat, så äre bara. Såg igår att jag gått ner tre kilo, och så går det när man jobbar! Fan vad skönt att känna att man faktiskt kan någonting!

Är så lycklig just nu, ingenting kan stoppa mig. Imorgon ska jag till ett stall och sedan på kvällen ska jag ska till fina JW. Dagen efter åka hon hem till mig och vi kommer äga så jävla mycket. Älskar den personen asså!

Nu ska jag måla mina naglar, fan vad skönt det är att blogga igen.








Baby jag kommer snart, inte än, om ett tag.

Förut var jag så för Södermalm, 116, DEFEND SÖDERORT hundra tusen procent. Så är det fortfarande, jag älskar södermalm mer än något annat, men jag mår så otroligt bra i Östberga, det känns verkligen som att jag hör hemma där. Även om jag bara har haft lägenhet där i tre år, och faktiskt bara bott där i två år. Även om alla som bor där är supertajta och gått lever med mottot "från dagis till graven broder" och jag är bara någon färsking som bara kom dit en dag.

Men jag har aldrig känt mig så hemma. När man gå ut ser man alltid människor och man har en aning om vilka det är, och en del vet vad jag heter, trots att dom inte vet vem jag är, vet dom mitt namn. Snubben i affären vet vad jag heter och vi brukar snacka en del. Det är verkligen ingen big deal, men för mig är de det. Jag har aldrig varit en del av något (nu ljuger jag lite, trivdes verkligen på Roo gård också). Men ni fattar grejen. Jag är så lycklig hemma, och det kanske är fel av mig att säga som alltid är på resande fot, men borta bra, hemma bäst, ajjt?

Jag har aldrig bott i en lägenhet så länge som jag bott i Östberga. Jag vill verkligen bara stanna där, iallafall ett tag till.


Jag är här bland molnen, så ni kan inte nå mig.

Ikväll kan ni inte nå mig, ikväll kan ni inte få mig. 
 
Jag ska ladda min mobil, sen ska jag fan springa, springa tills jag stupar, så jag får bort allt negativt. Träffade äntligen min vackraste, det var så skönt att bara få ut allt. Så skönt att deppa ner sig, så man kan släppa det och gå vidare. 
 
Allt ser så ljust ut, jag är så lycklig. Jag har allt jag vill ha, tack allt det där uppe.
 
 

RSS 2.0