du gråter bara i regnet, jag har slutat gråta.

Det är typ sant, sist jag grät tvingade jag mig själv att göra det. Alla skulle gråtit i den situationen, varför ville jag inte gråta? Det är jobbigt att gråta. Det är töntigt. HAHA, nej så är det verkligen inte. Men det är inte min grej. Längre.
Jag diskuterar istället, eller  bara blir väldigt arg. Det är "roligare" typ. Det är iaf skönt. Slippa alla tårar i ansiktet. Men alla handlingar har konsekvenser.
Så mycket tankar. Undrar om min pappa är stolt över mig, vad han skulle skrika på mig om? I vilka situationer vi är olika. Hur lik du är Roger. Hur lik du är mamma. Jag är inte ledsen, jag har inte ångest. Jag bara, undrar.
Jag har varit fett glad fett länge. SKÖNT. palla shi va ledsen, varför ska man vara det? It sucks :D so, FUCK IT.

It's like a fucking movie.

Förvirrad. Varför ska detta hända just nu? Eller det kanske var bra att jag var här, hur skulöle det annars vara? Det kanske skulle bli bättre, eller sämre. Det vet man inte. Men jag vill inte att det ska vara såhär. Jag gillade honom, vissty. Men det är inte värt det. Han drack alldeles för mycket, du förtjänar inte det. Du säger att pappa var likadan, men jag vet att det inmte är sant. Han hotade aldrig Micky, hoppas jag.
Men jag vet att han gjorde dig lycklig. Lika lycklig som pappa gjorde dig? Nä, såklart inte. Men nästan. Om han inte drack så jävla mycket skulle det varit perfekt. Då skulle alla kunna varit glada. Men så är det inte. fanfanfan.


ångest

Utan dig.

Det är absolut annorlunda nu, alla har sina brister. Men vi har blivit två helt olika människor. True story, tyvärr.
Du har blivit så, vuxen? Nej det är inte så, bara det att vi tycker så olika om allt. ALLT. Känns det som. Fast du vet allt om mig, och jag vet allt om dig. Eller? Är det fortfarande så? SKULLE DETTA HÄNT om vi inte åkte dit? Kanske, men det är ingenting att grubbla över.
Jag vet bara hur det är nu. Jobbigt. Utan dig, jag säger inte att allt är över. Men det är, like a break?
Jag sticker om 2 veckor, och båda vi vet att vi inte kommer hinna träffas. Jag partar som fan, det är så jag gillar att leva, du har växt ifrån det där, pluggar ist. Det är bra. Men det är inte jag.
Vi blir säkert tajtare snart igen, jag längtar dit.
syster <3

Klockan är elva, och jag undrar vart min pappa är.

man kan om man vill, och jag vill. Så jag kan.





Vilket vackert liv man lever,

Jag vill vara stark. Men vem vill inte ha en riddare som kommer och faller för en, gör allt för en.
Känner kärleken flöda? Herregud vad desperat jag låter, det är inte det jag menar, men det skulle bara vara härligt. Att ha en "perfekt" kärlek, så som den är i film. Jag har sett två personer med den kärleken. Mina föräldrar. Döden skulle skilja dom åt, och det gjorde den också.


Dom var nyförälskade i hela deras liv. Bråkade gjorde dom, men det gör alla. Jag vill ha det som dom hade.
Jag letar inte efter honom, jag väntar.

Tjejer e, som tjejer e, lika bra att jag säger det, HOROR.

Nu är det bara 19 dagar kvar. Jag är lite nervös, men FYFAN vad skönt det kommer bli, jag har ju nästan ändå förlorat allt jag håller kärt.

 jag saknar dig.

RSS 2.0